Onze Specialisatie

Kernactiviteit van VPR is het uitzenden en detacheren van personeel. Daarbij hebben wij ons gespecialiseerd in het werven en selecteren van mbo, mbo+, hbo, hbo+ en wo geschool personeel op het gebied van office, techniek en logistiek. Onze brede  ervaring in de administratieve sector is daarbij onze grote kracht. Door onze kennis en ervaring in de arbeidsbemiddelingsbranche zijn wij een volwaardige gesprekspartner, die weet waar het om gaat.

Onze aanpak is nuchter en hands-on.

De kenmerken van VPR zijn:

  • doortastend en flexibel
  • een professionele instelling
  • optimale bereikbaarheid
  • doelgericht handelen

Wij zijn een zelfstandig bureau en maken geen deel uit van een grotere organisatie. Dit betekent dat wij maatwerk kunnen leveren. Eindeloze bestanden van ingeschreven werkzoekenden zult u niet bij ons aantreffen. Wij doen dit anders. De medewerkers die wij u ter beschikking stellen, kennen wij door en door. Wij beschikken zelf over ervaren, goed geschoold en breed inzetbaar personeel. Zit daar niet de medewerker tussen die u zoekt? Dan werven wij die voor u. Met optimale aandacht voor de juiste medewerker voor uw vacature. Zijn wij van mening dat wij de juiste kandidaat voor uw vacature niet kunnen aanbieden, dan zeggen wij dat eerlijk. Kwaliteit en service staan centraal. Wij investeren gericht in ons personeel en onze organisatie, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen bedienen. Wij zijn NBBU aangesloten en NEN gecertificeerd (via bureau Cicero). VPR investeert in vakgericht gereedschap, persoonlijke beschermingsmiddelen en bedrijfskleding.  Aan opleiding en training besteden wij maximale aandacht.  De medewerkers die VPR bij u plaatst zijn vakbekwaam en gemotiveerd, en kunnen direct aan de slag. Iedere medewerker die u inhuurt is in dienst van VPR, zonder gebruikmaking van doorleenconstructies. Ons personeel selecteren wij op basis van vakkennis, ervaring, brede inzetbaarheid en continuïteit. Uw voorkeuren en wensen zijn vervolgens het uitgangspunt voor het realiseren van de perfecte match. Tot de standaarduitrusting van onze operationele en technische uitzendmedewerkers behoren bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en gereedschap. Kortom, aan alles is gedacht.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op via het onderstaande contactformulier en we zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Handige informatie

Copyright © 2013 Uitzendbureau VPR. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer, Privacybeleid